Садовий хоче дотувати АТП-1 за бюджетні кошти (відео)

Голова бюджетної комісії Львівської міської ради Яромир Самагальський заявляє, що зміни до бюджету не були проговорені у всіх депутатських комісіях міської ради.

Про це Самагальський повідомив учора під час сесійного засідання Львівської міської ради, повідомляє кореспондент Дивись. Інфо.

Самагальський розповів, що у його комісії є «два принципових питання – про розподіл державної субвенцій у розмірі 5 мільйонів гривень» і виділенням коштів на піскосуміш.

«Якщо ми цього року даємо цифру 5 мільйонів гривень, то наступного року ми, швидше за все, будемо мати уже судові позови, де будуть вказані конкретні суми на відшкодування приватним перевізникам. Держава дає кошти місту, а ми вже тут розподіляємо на місці. І ми будемо мати додаткові програми», - сказав Яромир Самагальський.

Він також наголосив, що запропоновано виконавчими органами міської ради методика розподілу цих коштів є «не зовсім справедливою, тому що результат цього розподілу – основна сума коштів безумовно піде на АТП-1».

Відтак Самагальський запропонував здійснювати перерозподіл коштів тільки із погодженням інженерної та бюджетних комісій, а не через персональне розпорядження Садового.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: