Дії депутатів нагадують радянсько-китайський конфлікт біля острову Даманський

Чергові «останні» рішучі попередження міського голови Андрія Садового депутатами окремих політичних сил у Львівській міській раді вже починають нагадувати радянсько-китайський конфлікт біля острову Даманський, вважають в ГО «СПАС».

Громадські активісти невдоволені неконструктивним підходом обранців громади до питання відставки мера А. Садового.

Нагадуємо, раніше в ГО «СПАС» просили провести таємне голосування щодо дострокового припинення повноважень чинного міського голови Садового Андрія Івановича на черговому пленарному засіданні депутатів Львівської міської ради. Проте, цього не відбулося  ні 19 вересня, ні 23-го під час продовження цього засідання.

«Листи з вимогою провести таємне голосування були направлені всім без винятку депутатам. А до заяв був долучений проект ухвали.

Депутати продовжують в різнобій придумувати все нові заходи, які наближають львів’ян до думки що претензії до міського голови матимуть певні наслідки для останнього. То лякають референдумом, для проведення якого зараз відсутні правові можливості. То попереджують, що будуть львів’ян питати про їх думку щодо відставки мера. Так, наче під Ратушею не відбувалися мітинги проти транспортної схеми, гидкого запаху, львівського сміттєзвалища; не вимагали відставки і противники «законних» забудов, власники МАФів, двірники з львівських ЖЕКів. То створюють комісії та аудити. Щось з того ніяк не закінчується, а інше ніяк не може розпочатись.

Може, вірно запропонував міський обранець Мочарський -  не брати у мера Садового грошей? А може, громаді просто вигнати своїх представників з сесійної зали? Як вони самі вигнали колись транспортника Жука. Це може ближче їм до душі та розуміння?» - коментує заступник голови ГО «СПАС» Олег Пилипенко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: