Експерти працюють над створенням нового туристичного продукту «Львів плюс»

Львівське регіональне відділення Асоціації міст України спільно з управлінням туризму Львівської міської ради працює над розвитком туристичних можливостей міст та містечок Львівщини. Такі заходи об’єднані під назвою «ЛЬВІВ ПЛЮС».

«Львів Плюс» - програма підтримки туристично-інформаційних центрів області. Спільними зусиллями вдалось відкрити ТІЦ Самбірської міської ради, який розпочав свою роботу з 2012 року. Цього року мерія та підприємці Золочівщини відкрили ТІЦ у своєму місті. У 2014 році ТІЦ відкриють у місті Східниця.

Для розвитку туристично-інформаційних центрів Асоціація міст України розпочала проект з виготовлення туристичних карто-схем для шести міст Львівської області.

Також за ініціативи комунального підприємства Львівської міської ради «Центр розвитку туризму міста Львова», з 28 жовтня до 15 грудня на базі ТІЦу Львівської міської ради проводитиметься стажування співробітників туристично-інформаційних центрів міст Львівщини.

«Ми будемо проводити стажування на базі не тільки ТІЦ Львівської міської ради, а й використаємо для цього ТІЦи, що знаходяться в аеропорту та на вокзалі міста Львова. За 2-3 дні стажувальник зможе побачити усі процеси що відбуваються у туристично-інформаційному центрі, тому кожен, хто займається, або планує займатись розвитком туризму у містечках Львівщини, отримає для себе дуже корисну практичну базу», - зазначила Софія Сікора, в.о. директора ЛКНП «Центр розвитку туризму м. Львова».

Окрім цих програм, на 2014 рік запланована організація з’їзду співробітників ТІЦів України, яких нараховується більше 50. В проведенні цього заходу задіяні туристичні підрозділи Львівської та Жовківської міських рад.

«Мережа ТІЦів розвивається та росте і у людей, які працюють у цій галузі, є потреби у спілкуванні та обміні досвідом з представниками інших ТІЦів, що дає змогу розвиватись та покращувати роботу. Так як, на нашу думку,Львів є лідером в українській туристичній галузі, було вирішено провести з’їзд саме тут», - зазначив Віталій Загайний, заступник Львівського  регіонального відділення Асоціації міст України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: