Колодій провів особистий прийом громадян

25 вересня голова Львівської обласної ради Петро Колодій провів особистий прийом громадян Львівщини. Мешканці області зверталися до голови облради з питаннями соціального характеру, питаннями житлового забезпечення та земельних стосунків, а також щодо працевлаштування та надання матеріальної допомоги.

Зокрема, мешканка Яворівського району - багатодітна мати, в якої минулого року народилися трійня, поскаржилася на бездіяльність Яворівської районної влади. Відповідно до чинного законодавства, сім'я, в якій народилася трійня, позачергово забезпечується житлом за кошти місцевого бюджету. У сім'ї скаржниці, окрім трійні, є ще старша дитина, і всі вони проживають в одній кімнаті. Петро Колодій дав доручення підготувати звернення до Яворівської районної влади щодо виділення квартири в одній з новобудов району. "Місцева влада повинна передбачати такі моменти і даючи дозвіл на будівництво багатоквартирних будинків на своїй території, укладати відповідні угоди із забудовниками", - зазначив Петро Колодій.

Окрім того, Петро Колодій дав доручення при формуванні обласного бюджету на 2014 рік передбачити кошти на співфінансування закупівлі квартир для сімей, в яких народжується одночасно троє і більше дітей.

Також Петро Колодій дав доручення звернутися у департамент охорони здоров'я ЛОДА щодо надання медичної допомоги інвалідові з дитинства хворому на ДЦП за рахунок державних та обласних програм.

Під час прийому були надані роз'яснення ветеранові УПА, учаснику бойових дій щодо його права на соціальний захист.

Загалом на прийом голови Львівської обласної ради прийшли понад 30 мешканців області.

Про це Дивись. Інфо повідомили у прес-службі Львівської обласної ради

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: