У Львові вперше відбудеться Форум підприємництва

Львів – не тільки культурна столиця, але й діловий центр України. 14-16 листопада цього року у виставковому центрі «Шувар-Експо» відбудеться головна подія в сфері бізнесу - Форум підприємництва. Мета заходу - надати представникам малого та середнього бізнесу знання про можливості розвитку їхньої справи.

Програма цьогорічного Форуму складається із чотирьох різнопланових заходів: конференцій «Практика управління» та «Власний бізнес», практикуму розвитку бізнесу «Рада Директорів» , а також виставки «Бізнес. Франчайзинг».

«Сьогодні підприємці потребують спілкування. Світ занадто динамічний, для того щоб одна людина, чи одна компанія могла охопити всю інформацію та всі зміни, які відбуваються в навколишньому середовищі, обмін думками між підприємцями є надзвичайно важливий. Оцінюючи той масштаб форуму, який запланували організатори, ми вважаємо, що це буде дуже хороший майданчик для спілкування. Львів завжди славився своїм середнім і малим бізнесом, надзвичайно ініціативне місто. Наша  група компаній розташована в 4 містах України, крім Львова – Київ, Вінниця, Ужгород. Ми намагаємось бути соціально відповідальною компанією. Сподіваємось, що форум стане тією зернинкою, яка  зробить свій вклад  в успішність підприємців, родин і країни», - сказав голова групи компаній «Нексія ДК. Аудитори і Консультанти» Роман Білик.

«В нас вже є досвід проведення подібних заходів, ми проводили міжнародні конференції підготували і парковка, і посадочні місця, повністю готові будуть зал та вся необхідна інфраструктура. Нам приємно, що ринок відгукнувся першим і є партнером . Плануємо долучатися і до самої програми, а не лише як орендарі приміщення. Будемо обговорювати питання що стосуються і наших працівників, і діяльності ринку загалом. Сподіваюся, що форум проходитиме у нас тепер щорічно», - зазначив керівник виставкового  центру «Шувар Експо» Петро Ланько-Нестеренко.

Кожен із трьох днів конференції «Практика управління» буде присвячено одному із напрямів розвитку бізнесу: стратегічне управління, управління людськими ресурсами та організаційні зміни,  маркетинг і продаж. Партнером із організації конференції є Львівська бізнес-школа Українського католицького університету.

Бізнес у сфері  громадського харчування та продуктової торгівлі, робота із товарами широкого вжитку, а також електронний бізнес – це теми, над якими працюватимуть учасники конференції «Власний бізнес», партнерами якої є провідні українські галузеві організації.

«Клуб ділових людей» об’єднує підприємців львівського регіону,  України і закордону. На даний момент, в нашій організації більше 400 підприємців – власників бізнесу. В рік в нас проходить близько 500 відкритих і закритих заходів. Цьогоріч ми  очолимо напрямок по навчанню і розвитку малого, середнього бізнесу. Представимо методику та проведемо практикум розвитку бізнесу у форматі зібрання ради директорів. Весь зал, який буде присутній на даному потоці, буде розбитий на малі групи. Запросили і експертів з стратегії,маркетингу, управління персоналом, партнерства в бізнесі та лідерства. Це те, що зараз для цього напрямку є найбільш актуальним. Ці експерти будуть виступати не як лектори, а як тренери і куратори в групах. Другий інструмент який ми будемо впроваджувати – нетворки,бо основою для розвитку бізнесу є особисті зв’язки лідера компанії, самого керівника. Ми організуємо так площадку, що всі присутні люди, а ми очікуємо близько 1000 осіб, отримають можливість познайомитись з великою кількістю підприємців з різних сфер діяльності та регіонів», - розповів голова «Клубу ділових людей» Микола Савуляк.

У рамках Форуму підприємництва також відбудеться перша на Заході України спеціалізована виставка франшиз «Бізнес. Франчайзинг 2013», партнером з організації якої є ТзОВ «Експо Львів».

«Взагалі компанія «Експо Львів», вже більше 10 років організовує спеціалізовані виставки. Беручись за організацію виставки «Бізнес. Франчайзинг», ми детально дослідили цю тему, тому вважаємо,  що це дійсно важливо для нашого регіону.  Львів зараз дуже серйозно розвивається. Будуються  комплекси, де власне можуть розвивати свої мережі як відомі так і нові франшизи. Зараз вже є багато компаній, які зголосились на участь у виставці. Ми очікуємо на близько 30 компаній-учасників», - каже Ірина Кушнір, керівник проекту спеціалізованої бізнес-виставки.

Сайт Форуму підприємництва - http://forum.vlasbiz.net/

Партнери заходу: Львівська міська рада, ВЦ «Шувар-Експо», група компаній «Нексія ДК. Аудитори і Консультанти», Львівська бізнес-школа Українського католицького університету, «Клуб Ділових Людей», «Експо Львів».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: