У Львові з’явилися правдиві абсиденти (фото)

Флешмоб «Постріл з пляшки» днями пройшов на пл. Ринок, повідомляють в ГО «СПАС».

Координував акцію громадський активіст – Михайло Германюк.

«Цим флешмобом ми хочемо показати, на скільки є шкідливий алкоголь для здоров’я людей. Щорічно від вживання алкоголю вмирає 350 тисяч українців», - коментують учасники акції.

Після пострілу відкритої пляшки шампанського на пл. Ринок, стояти залишились тільки кілька осіб з плакатом «Купуєш алкоголь – фінансуєш геноцид нації»! Решта учасників флешмобу – впали на тротуар та зімітували в такий спосіб кінцевий результат поступової дії вживання алкоголю.

«Ми підтримали цю акцію, оскільки вона в першу чергу є щирою. Ініціатори ведуть справді тверезий спосіб життя. І європейськість Львова бачать не у дешевих розважальних кнайпах, а у перш за все повазі львівян до власного здоров’я.

Що саме цікаве, флешмоб відбувався на пл. Ринок. Де з одного боку Ратуша, в якій очільник міста однією рукою забирає у львів’ян алкоголь, забороняючи продаж пива в МАФах взагалі та в магазинах після 10 години вечора. Другою рукою, алкоголь продовжує наливатися. Тільки тепер ця монополія знаходиться з другого боку пл. Ринок та на суміжних вулицях. В ролі «наливайки» для львів’ян тепер виступають непереможні лідери гучних історико-архітектурних та морально-етичних скандалів - ресторації Фест», - наголошує заступник голови ГО «СПАС» Олег Пилипенко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: