Чиновники Садового використовують приміщення комунальної власності, - експерт

Директор департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради, Олег Березюк проводить в обласній бібліотеці тренінги, повідомляють в ГО «СПАС».

Громадська організація «Самопоміч» вже традиційно і практично монопольно проводить свої заходи в приміщеннях комунальної власності. Цього разу, лекція проходила в обласній бібліотеці на пр.. Шевченка, 23.

В рамках проекту «Пізнай себе», виступав громадський активіст Самопоміч, керівник департаменту гуманітарної політики за своїм основним місцем праці – Олег Березюк. Тематика тренінгу звучала як «Мистецтво бути собою».

«На тренінгу про «себе», насправді розглядалося «про все». Як кажуть: «Треба щось про все і все про дещо». Від біології і кінестетики пологів, семантики слова «сам», психології первісної людини і до основ канонічної Біблії. Проте, інформація йшла цілим пакетом. Головні акценти будувалися на егоїзмі людини. Корисна інформація межувалася з постулатами Карнегі і Фройда, з інкапсуляцією сприйняття внутрішнього світу самого лектора - Олега Березюка. Для людини є лише особисте сам, а все решта і всі решта обходити не мають – можна було винести з тренінгу, як базовий тезис. Тренінг проводився дуже цікаво і захопливо. Проте насправді, було дуже важко відділити зерна від плевел.

На лекцію п. Березюк зявився ще в 17:39. Якщо від цього час відняти 10 хвилин часу на дорогу з Ратуші до бібліотеки, то виходить що керівник великого департаменту, службовець 4 категорії – вжив не менше 30 хвилин свого робочого часу задля діяльності в «Самопоміч». Але ж «Самопоміч» то святе! Це ж майже службові обов’язки посадової особи місцевого самоврядування. Активісти цієї організації, очевидно що мають індульгенцію не лише від Бога, вдячних потребуючих діяльності «Самопоміч» львів’ян, а від самого чільника Львова!» - коментує заступник голови ГО «СПАС» Олег Пилипенко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: