Народ живе все гірше і гірше, а депутати з чиновниками одне одному наче дефирамби виспівують, - експерт

У Львівській обласні раді вже другий день поспіль відбуваються слухання Програм соціально-економічного та культурного розвитку, повідомляють в ГО «СПАС».

Громадські активісти відмічають одноманітність слухань. На всі питання депутатів, у чиновників дві відповіді: державне казначейство та реорганізація Львівської обласної державної адміністрації.

Нагадуємо, слухання Програм соціально-економічного та культурного розвитку в обласні раді проходитимуть включно до першого жовтня.

«Представники профільних депутатським комісій не виявляли жодної ініціативи. Слухання проходили мляво, без широкого залучення кіл громадськості. Краще б взагалі сиділи всі вдома. Складається враження що депутатський корпус з ОДА просте одне нероздільне ціле. І хто спостерігач, а хто виконавець, хто контролер, а хто законодавець – зрозуміти не можливо. Народ живе все гірше і гірше, а депутати з чиновниками одне одному наче дефирамби виспівують. Охарактеризувати можна коротко народним вислівом : «Переливали з пустого в порожнє», - коментує заступник голови ГО «СПАС» Олег Пилипенко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: