Відбулося засідання колегії управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації (фото)

26 вересня 2013 року в методичному кабінеті львівського Палацу спорту «Трудові резерви» відбулося чергове засідання колегії управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації.

Окрім членів колегії, участь у засіданні взяли керівники структурних підрозділів галузі фізичної культури та спорту районних державних адміністрацій та міськвиконкомів міст обласного значення, представники управління архітектури, містобудування та інфраструктурних проектів облдержадміністрації та ін.

Під час засідання було всебічно проаналізовано питання щодо стану і перспектив розвитку фізичної культури та спорту у Миколаївському районі, а також про хід реалізації в області стратегічних національних проектів «Євробаскет-2015» та «Олімпійська надія-2022».

В обговоренні питань прядку денного взяли участь: т.в.о. начальника управління освіти, сім’ї, молоді та спорту Миколаївської райдержадміністрації Іван Наконечний; начальник відділу інфраструктурних проектів управління архітектури, містобудування та інфраструктурних проектів облдержадміністрації Марія Суха; директор спортивного комплексу «Ювілейний» (м. Миколаїв) Іван Гречкосій; директор Миколаївської ДЮСШ «Нива-2004» Іван Коваліско; директор Миколаївської ДЮСШ Ярослав Буць; голова обласної федерації санного спорту та бобслею Юрій Собота та ін.

За підсумками обговорень ухвалено відповідні рішення.

Під час проведення засідання Почесними грамотами та подяками було відзначено низку фахівців з нагоди святкування Дня фізичної культури та спорту, а заступник начальника обласного центру «Спорт дляв всіх» Валерій Янюк вручив командні призи представникам команд – переможцям змагань з легкої атлетики за програмою XXII спортивних Ігор Львівщини та VI обласних ігор ветеранів спорту.

Оксана Вацеба, заступник начальника управління молоді  та спорту ЛОДА

DSC_7985 DSC_7991

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: