Нардеп пояснив, чому Янукович виступив за євроінтеграцію (відео)

Нинішня владна команда відстоює європейський курс, виходячи із власних міркувань: не ціннісних, вони для себе порахували корпоративні, бізнесові і власні інтереси, порахували, з ким страшніше – з Кремлем чи Брюселем і обрали для себе цей курс. Тепер говорять про нього голосно говорять на усю країну і за її межами. І слава Богу.

Про це під час брифінгу у Львівському прес-клубі сказав народний депутат України Анатолій Гриценко, відповідаючи на запитання кореспондента Дивись. Інфо.  

«Це співпадіння інтересів, хоча про цінності не йдеться. Це його усвідомлений, ситуативний, тактичний інтерес. Нехай буде так, тому що сам Янукович – це ситуативний керівник держави. Він прийшов і піде. Не він починав курс на європейську інтеграцію і не він його завершить. Але якщо на цьому етапі співпали інтереси – це добре. Було б набагато гірше, якби він впирався руками і ногами, бо було б протистояння. Зараз, якщо включити Савіка Шустера – там нецікаво, бо усі говорять за Європу, хіба що комуністи, як баба Яга – проти», - сказав Гриценко.

Він додав: «Чи піде він далі європейським курсом? Піде. Нікуди не дінеться».

Нардеп також наголосив, що методів тиску на президентську команду є багато, адже «у них маєтки в Європі, діти вчаться у Європі тощо».

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: