Опозиція обіцяє єдиного кандидата... у другому турі

"Батьківщина" , УДАР і "Свобода" готові висунути єдиного кандидата на президентських виборах у 2015 році за будь-яких обставин.

Про це в ефірі телеканалу Інтер повідомив перший заступник голови "Батьківщини" і керівник центрального штабу партії Олександр Турчинов.

Зокрема, політик запевнив, що єдиний кандидат від опозиції буде.

"Таке рішення ухвалила опозиція. Я можу показати документ, який підписаний усіма трьома керівниками фракцій: Яценюком, Кличком, Тягнибоком", - підкреслив Турчинов.

За його словами, в цьому документі сказано, що для перемоги над чинною владою дуже важлива єдність опозиції.

"Тому єдиний кандидат від опозиції буде в другому турі. Більше того, для забезпечення його перемоги відбудеться тотальна мобілізація власних ресурсів усіх політичних сил", - пообіцяв нардеп.

Водночас Турчинов попередив, що якщо влада напередодні виборів більшістю у Верховній Раді ухвалить зміни до законодавства, згідно з якими вибори президента будуть проходити в один тур, опозиція може висунути єдиного кандидата на посаду глави держави вже у першому турі.

"У цьому випадку ми передбачили і погодили, що єдиний кандидат буде висунутий ще в першому турі", - підсумував опозиціонер.

Gazeta.ua

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: