У Малехівській сільраді за громадянське суспільство?

Представник Малехівської сільської ради Жовківського району звернувся по співпрацю до громадських правозахисників,  повідомляють в ГО «СПАС».

Раніше громадська організація «СПАС» проводила зустрічі з мешканцями  Малехова в сільському клубі, виступала на підтримку громади в питанні вирішення проблеми Львівського сміттєзвалища.

Разом з мешканцями села, СПАСівці зірвали доручення Президента України щодо виділення земельної ділянки у Малехові під логістичний центр сортування пошти державного підприємства поштового зв’язку «УКРПОШТА». А до самого сільського голови п. Сеньковського громадські активісти висунули цілу низку застережень.

«Ми завжди відкриті до співпраці. Незалежно від того, чи це органи місцевого самоврядування, чи це громадські організації, підприємства та установи, народні депутати чи прості люди. Я надав секретарю Малехівської сільради навіть свій особистий номер мобільного телефону. І гадаю, їм буде нагода скористатися!

Особисто міг би проаналізувати внутрішні процеси Малехівської сільської ради, спростити певні процедури, виключити з роботи дублюючі одне одного процеси. Для сільради можна розробити низку стандартів і провести правовий аналіз рішень , а для мешканців запровадити корисні місцеві проекти.

Проте, це не означає, що претензії які існують до сільголови та депутатів з боку громади зникнуть самі по собі…», - наголосив заступник голови ГО «СПАС» Олег Пилипенко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: