Конфлікт навколо газети "Експрес" триває

Франція дозволила в’їзд російському міністру із санкційного списку
Франція дозволила міністрові сільського господарства Росії Олександру Ткачову в'їзд в країну для участі в сесії Міжнародного епізоотичного бюро.

"У п'ятницю, десь о 12-й годині, незнайома дівчинка передала в офіс ЛОО НСЖУ листочок паперу з текстом якоїсь Світлани Мартинець "Я повертаю спілці журналістів премію у вигляді туалетного паперу". Сам папір був поскладаний біля дверей офісу, а якийсь фотограф (напевно аматор з Шоломиї) старанно знимкуав всю акцію. За кільканадцять хвилин цей текст з'явився на сайті http://lvivexpres.com/news/2013/09/27", - про це у Фейсбуці написав Андрій Болкун

Не хотів коментувати цього ідіотського випадку - бо ж у п'ятницю було велике релігійне свято!. Але куди ж там "лауреатам" і "принциповим" журналістам до якихось почуттів, віри та заглиблення у великі матерії. Вони, як зміючки, роблять пакість і покусують зненацька. Але й отрута у них фальшива, як і вони всі.

У заяві пані С.М., як і у її багатьох статтях немало брехні і жовчі. Але вразило, як ця "журналіст" поступила з пам'яттю Великого Вчителя - проміняла Здоровегу на туалетний папір! Більшої трагедії собі уявити важко! Та краще б квіти купила на ці гроші й занесла на його могилу. А ще краще б надрукувала текст Резолюції 1003 (1993) Парламентської асамблеї Ради Європи "Про етичні принципи журналістики", норми якої так вперто порушує газета, слово якої вже давно втратило вагу.

До речі, БРЕХНЯ вже стирчить з першого слова цього тексту, бо не декілька місяців тому вручили пані Мартинець надзвичайно престижну віднаку імені професора Здоровеги, а ще ... у червні 2012 року!!! Минуло якихось 15 місяців! Далі пані С.М. пише, що нещодавно зі спілки показово виключили журналіста Богдана Куфрика! Та це цергова БРЕХНЯ! Ніхто цього авторитетного й фахового журналіста з НСЖУ НІКОЛИ й не думав виключати! Немало порядних працівників "Експресу" є членами НСЖУ. Більше того, окремі журналісти цього видання висловили бажання вступити до Спілки!

Інше питання, що дехто задумав акцію "масового" покидання НСЖУ. Але піддався на вмовляння медіа-олігарха лише його однокурсник, професор журналістики М.Ж. До речі, власник найтиражнішої україномовної газети країни ще у червні повідомив про це голову НСЖУ. Дивно, чому ж він тоді не написав про це? Не приніс квіти під факультет?

До речі, чеку, який С.М. ніби-то долучила до листа, не було передано. Але хай там.

А папір, який принесли під двері офісу НСЖУ ми передали у кілька дитячих садочків Львова. Всі ж знають, яка там скрута. Але одній відомій редакції начхати на реальні проблеми людей і дітей. Тим більше, що під час режиму Кучми вони дуже успішно "прихватизували" один з великих садочків у Львові.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: