На Львівщині засуджено посадовця Дрогобицької виправної колонії

У Карпатах прогнозують туристичний бум, а сезон відкривали пивним вікендом
У курортному Яремчі Івано-Франківської області відбувся пивний фестиваль, який зібрав понад триста гостей зі всієї України та з-за кордону.

Набув чинності вирок Дрогобицького міськрайонного суду Львівської області стосовно 35-річного начальника відділу Дрогобицької виправної колонії, який вимагав неправомірну вигоду від одного із засуджених.

20 червня ц.р. співробітники СБ України затримали майора внутрішньої служби «на гарячому» під час одержання 2 тис. 500 доларів США за сприяння в умовно-достроковому звільненні засудженого, котрий відбуває покарання у колонії за розбій.

Вироком суду правопорушник визнаний винним у скоєнні злочину передбаченого ч.4 ст.368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди) Кримінального кодексу України, йому призначено покарання у вигляді 5 років позбавлення волі з іспитовим терміном 3 роки. Колишній посадовець позбавлений спеціального звання "майора внутрішньої служби" і права обіймати посади, пов'язані з виконанням функцій представника влади в правоохоронних органах та органах Державної пенітенціарної служби.

Про це повідомила прес-служба СБУ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: