Шемчук і Колодій підписали Меморандум про наміри щодо реалізації проекту „Центральна лабораторія для Львівської області”

30 вересня голова Львівської обласної ради Петро Колодій підписав меморандум про наміри щодо реалізації проекту „Центральна лабораторія для Львівської області”. У церемонії підписання взяли участь регіональний директор австрійської компанії „VAMED Engineering” Петер Вернер та голова Львівської обласної державної адміністрації Віктор Шемчук.

Під час урочистої церемонії підписання Меморандуму Петро Колодій запевнив керівника австрійської компанії, що Львівська обласна рада готова до співпраці у реалізації проекту у нашій області та сприяти у його впровадженні на Львівщині.

Такий проект уперше реалізовуватиметься в Україні австрійською групою компаній VAMED, котра є світовим лідером у сфері проектування, будівництва, обладнання та менеджменту закладів охорони здоровя.

Суть проекту полягатиме у будівництві Центральної лабораторії „ЛАВІВ” для Львівської області на засадах державно-приватного партнерства. Проект реалізовуватиметься на базі Львівської обласної клінічної психіатричної лікарні. Концепція лабораторії буде розроблена за новітніми технологіями у медичній сфері, що значно підвищить якість та кількість обслуговування пацієнтів, а також спростить їх обслуговування.  Подібні установи уже функціонують в інших країнах – Австрії, Німеччині тощо, повідомила прес-служба обласної ради

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: