Стало відомо, через що дискваліфікували "Арену Львів" (відео)

В Інтернеті опублікували відео з расистськими діями фанатів на грі Україна-Сан-Марино, що відбувалася 6 вересня у Львові.

Зазначається, що цей ролик було прикріплено до офіційного рапорту FARE, і він є один з доказів неправомірних дій уболівальників.

Після того, як диктор "Арени-Львів" оголосив автора забитого голу - Едмара, - група фанатів в нижній частині трибуни, починаючи з людини в блакитному, почала, згинаючи руки над головою, підстрибувати, імітуючи мавпячі звуки.

Відразу після цього чоловік у сірому в першому ряду по центру розвернувся до трибун і показав нацистське вітання, очевидно, пропонуючи наслідувати його приклад.

Фанати підтримали його і стали показувати нацистське привітання.

Як повідомляв iPress.ua, дисциплінарний комітет ФІФА після аналізу рапорту FARE покарав збірну України матчем без глядачів, а також заборонив проводити матчі на "Арені Львів" протягом найближчих 5 років.

Під час матчу кваліфікаційного раунду ЧС-2014 Україна - Сан-Марино (9:0на трибунах були розтягнуті банери із зображенням логотипу дивізії "СС -Галичина", а також розтяжки з цифрою 88, що означає фашистське вітання. За таку поведінку вболівальників тепер українська збірна може бути позбавлена ​​трьох очок. Факт присутності подібних банерів зафіксував на стадіоні представник контролюючого органу FARE.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: