"Наймасштабніша виставка з часів кінця світу" відбудеться у Львові в рамках проекту "50"

У п’ятницю, 4 жовтня Львів побачить новий художній проект «50».

Тут буде представлений список авторів, який є єдиною цінністю та ідеєю, покликаною підсумувати, зібрати в одому місці найскладніші творчі емоції.

Як початок нової історії, ми проводимо наймасштабнішу виставку сучасного мистецтва з часів кінця світу, де ви побачите оригінали робіт відомих художників, для того, щоб надихнутись на великі діла.

Експонати виставки – це картини півсотні цікавих авторів Західної України, аби можна було детальніше розглянути контекст, пов'язаний з культурним феноменом реґіону.

Для чого було підсумовувати такий пласт візуального світу у Львові саме тепер? Заради внеску в еволюцію експозицій. Палац Любомирських – унікальний простір, де в свій час на стінах також були полотна тогочасних метрів. Нам цікаво, як це виглядатиме сьогодні.

Виставку об’єднує також «Майже порожній ескізник «Lviv Book» - це нотатник з творами 50 авторів, представлених на виставці. Для натхненних робочих днів.

Виставка триватиме з 4 жовтня по 4 листопада на другому поверсі палацу Любомирських (пл. Ринок, 10) та буде відкритою для відвідувачів з 12:00 - 20:00. Вихідний день понеділок.

Художники:

Олег Перковський / Андрій Стегура / Андрій Хір / Гриця Ерде / Марсель Онисько / Вадим Харабарук / Олекса Манн / Євген Самборський / Ірена Заблоцька / Володимир Костирко / Zoza / Кобенко / Катя Іванова / Олег Сусленко / Саша Пес / Сергій Радкевич / Іван Небесник / Денис Струк / Лаврін Шимін / Золтан Ілку / Данило Мовчан / Вітя Кравець / Микола Митякинський / Руслан Тремба / Віктор Лавний / Анатолій Татаренко / В’ячеслав Поляков / Юрій Яблонський / Ярина Мовчан / Данило Ковач / Віталій Агапєєв / Стас Туріна / Роберт Салер / Беата Корн / Станіслав Сілантьєв / Євген Рудий / Віктор Мельничук / Любомир Сікач / Василина Буряник

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: