У Львові стартував молодіжний проект «Перед тим, як я помру, я хочу…»

Проект ініційовано активістами молодіжних громадських організацій за підтримки управління молоді, сім’ї та спорту Львівської міської ради. Розпочався проект 28 вересня, активісти встановили табло, біля якого кожен охочий матиме змогу зупинитись, згадати свої життєві цінності, плани, мрії та поділитись ними.

Як пояснили організатори, табло пофарбоване у чорний колір, тому що саме такий «не святковий» колір дає змогу привернути увагу перехожих та змусити їх замислитись над плином життя. Біля конструкції стоять кошики з крейдою, і усі охочі мають можливість поділитись своїми задумами, пріоритетами, виділити найважливіше.

«Усе своє життя я  багато хочу, мрію, а роблю лише малу частину зі своїх бажань. Я вирішив, що прийшов час виправитися і надихнути до конкретних дій людей навколо. Ідея дошки з’явилася ще рік тому, але вона була відкладена на потім, цього року ми вирішили перетворити ідею в реальність. Ми нагадуємо мешканцям та гостям Львова, що в кожного є мрії, цілі та плани. Просто прийшов час здмухнути з них пил та втілювати. Живемо тільки раз», - розповів Сергій Караванець, співініціатор проекту.

Соціальна ініціатива «Перед тим, як я помру, я хочу…» ("Before I die I want to...") охопила уже понад 50 країн світу, зокрема США, Казахстан, Португалію, Японію, Данію, Австралію, Аргентину і Південну Африку.

«Зупинятися на цій дошці ми не плануємо, адже вона дуже сподобалася людям та й нам самим. Популярне у всьому світі «Перед тим, як я помру, я хочу…», є спробою нагадати людині про її цінності та пріоритети в такому періоді, як ціле життя. Ми просто нагадуємо, що час пригадати мрії, записати цілі та втілити їх. Наступні дошки матимуть нові, мотивуючі надписи-запитання, з допомогою яких можна відслідковувати свій ріст та прогрес на шляху до досягнення мрії», - додає Ігор Ковальчук, співініціатор проекту.

«Львів завжди був відкритим для ініціатив, що змушують людей розвиватись, отже і місто, повинне ставити перед собою цілі та досягати їх. Такий проект має на меті допомогти людям усвідомити, що для них є важливим у житті. Для міста вигідно мати свідомих, впевнених в собі мешканців, які чітко розставляють пріоритети і дотримуються їх», - розповіла Уляна Стадник, заступник начальника управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: