Садовий тішиться тим, що в Західній Україні - хороші вчителі

Міський голова Львова Андрій Садовий взяв участь в урочистостях з нагоди Дня працівника освіти, що відбулись у Національному академічному театрі опери та балету ім. С. Крушельницької. Він привітав педагогів, вчителів, вихователів зі святом та вручив почесні відзнаки.

«Це велика Божа ласка і велике покликання - бути вчителем, як та свічка палати, віддавати любов, тепло своїм учням, готувати їх йти в цю велику довгу дорогу, яка є непередбачена, яка є дуже часто непроста, навчити бути мужніми, бути сильними, переносити всі труднощі і бути патріотами, бути українцями, бути гідними громадянами нашої держави. Це ви, які даєте себе дітям. Хтось про це згадує скоріше, хтось пізніше, але доброго вчителя пам’ятають все своє життя.

Я дуже тішуся, що ми в нашому краї маємо багато хороших вчителів. Якщо ви подивитесь на карту успішності в Україні, як складають ЗНО, то Західна Україна є в лідерах. Чому так є? Тому що маємо добрих вчителів, маємо мудрих дітей. Низький вам уклін за це.

Але поза тим, я би хотів, щоби вся Україна брала і інші наші добрі приклади. Як би не було важко, ми завжди стараємось максимально помагати нашим освітянам фінансово. В цьому році традиційно до Дня вчителя отримують до 80% премії. Це треба дати таку пораду  Міністру, щоб це було нормою в цілій Україні», - наголосив під час вітального слова до освітян міський голова Львова Андрій Садовий.

Відтак, міський голова вшанував нагородами кращих освітян Львова. Так, за вагомий внесок у розвиток шкільної освіти у м. Львові та з нагоди Дня працівника освіти Подяки від громади міста отримали:

  • Олійник Валентина Миколаївна, методист з біології Навчально-методичного центру освіти м. Львова
  • Коваль Любов Іванівна, заступник з навчально-виховної роботи ССЗШ № 81 ім. П. Сагайдачного

Водночас за сумлінне виконання службових обов’язків, створення комфортних умов  для навчання для дітей з особливими освітніми потребами «Золотим гербом міста Львова» міський голова нагородив Дмитрик Надію Петрівну, директора СЗШ №82.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: