З 1 жовтня до кінця третього дня опалення має бути у 99% усіх будинків, - Садовий

У Львові з 1 жовтня розпочався опалювальний сезон. Протягом трьох днів усі житлові дубинки міста та установи повинні отримувати тепло. Як повідомили в ЛМКП «Львівтеплоенерго», станом сьогодні на ранок теплопостачання подавалось до 1046 споживачів категорії населення. Також опалення подається до 54 дитячих установ (90%), 72 шкіл (94%), інші заклади освіти – 18 (64%), заклади охорони здоров’я – 44 (88%).

«Чинне законодавство України чітко регламентує – можна починати опалювальний сезон виключно в тій ситуації, якщо середня добова температура є нижчою 8°С протягом трьох днів. Ці показники були чітко виконані. Має бути не лише бажання наших комунальних підприємств, має бути і бажання газовиків. Усе збіглось, держава зрозуміла важливість ситуації, дали команду і ми нормально розблокували усі котельні і опалення пішло. Починаючи з 1 жовтня до кінця третього дня опалення має бути у 99% усіх будинків, за виключенням тих, де є проблемна ситуація.80f74b97c3c8a15cb00a2a13fb7081e9

Питання боргів ми зараз не обговорюємо. Бо коли холодно, люди мають отримувати тепло. Є проблема не фаховості працівників БУ, які гроші збриють з людей, але ці кошти на експлуатацію будинків не використовують. Ми пропонуємо державі, Міністерству оборони нашу допомогу і сприяння», - розповів міський голова Львова Андрій Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: