Шемчук закликав депутатів об’єднатися задля вирішення екологічних проблем області

«Ми всі свідомі того, що нині є чимало екологічних проблем, що потребують негайного вирішення. Питання екологічної безпеки України – одне із найбільш актуальних. Саме тому ми всі у цьому залі, у залі Верховної ради України, під час засідань сесій місцевих рад повинні об’єднатися задля відмови від тієї «газової голки», на якій сьогодні перебуває наша держава. Мова не йде про голосування за питання видобутку альтернативного виду палива на території Львівщини. Однак, якщо є 65 депутатів, які готові заслухати це питання, його потрібно вносити до порядку денного сесії Львівської обласної ради».

Таку думку висловив голова Львівської облдержадміністрації Віктор Шемчук 3 жовтня під час другого пленарного засідання XXVI чергової сесії Львівської обласної ради.

Окрім цього, голова Львівської ОДА розкритикував лідерів певних політичних сил, які блокують внесення питання щодо видобутку сланцевого газу на Львівщині до порядку денного сесії.

«Ми сьогодні багато чули негативу про видобуток сланцевого газу в США. Я хочу запевнити, що мешканці нашої держави лише мріють про те, щоб жити так, як живуть в Америці. Саме тому усім нам слід йти в ногу з часом та залучати високі технології, аби забезпечити нашим дітям життя у країні із власною енергетичною незалежністю, від’єднавшись від тих недобросовісних сусідів, які продають блакитне паливо для нашої держави за завищеними цінами», – підсумував голова ОДА.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: