У Львові збудують «Бельгійське містечко» на 360 квартир

У вівторок, 8 жовтня, о 17:30 год закладуть перший камінь інноваційного проекту житлового комплексу під назвою «Бельгійське містечко», яке збудують на вулиці Джерельній.

«Бельгійське містечко» створене як інноваційний проект, що стане реформатором ринку житлової нерухомості  Львова. Протягом трьох-чотирьох років планується зведення 9-ти будинків. В кожному будинку буде 40 квартир, а загальна площа упорядкованої території складає майже 3 гектари. Основний акцент в концепції житла в «Бельгійському містечку» поставлений на зручність, доступність, якість та енергоощадність.

Відтак, кожен власник квартири отримає:

  • житло високої якості з повністю завершеним ремонтом;
  • обладнані технікою та корпусними меблями кухню та ванну кімнату;
  • впорядкування прибудинкової території згідно європейських стандартів комфорту;
  • житло на відстані 15 хвилин ходьби до центру міста;
  • будинок з інтегрованими системами енергозбереження;
  • індивідуальне опалення в кожній квартирі;
  • благоустрій території та багато зелених насаджень;
  • просторі балкони та тераси;
  • парковку з електронною системою доступу;
  • власну комору для кожного мешканця в підвалі будинку площею 8 м²;.

Інвестори проекту - компанії з Бельгії: Equilis та TPF Group. Equilis – це міжнародна компанія-девелопер, що спеціалізується на інвестиційній діяльності, управлінні активами, маркетингу та будівництві нерухомості. Equilis має у своєму списку виконаних проектів понад 200 000 м² комерційних площ та більше ніж 1 000 одиниць об’єктів житлового будівництва в Бельгії. Ще один інвестор проекту – компанія TPF Group – це одна із світових компаній лідерів у сфері консалтингу, архітектурно-проектних робіт та послуг управління проектами. Вона нараховує більш, ніж 2300 кваліфікованих працівників у 35-ти філіях та представництвах у 20-ти країнах світу, зокрема представлена в Україні компанією «ТЕ ПЕ ЕФ Україна» з головним офісом у Львові. Більше того, з жовтня 2012 TPF Group підсилилась сильною місцевою компанією «Укрдизайнгруп», яка працює на ринку з 2006 року та є широковідомою своїми різноманітними значимими об’єктами.  Після того як Укрдизайн ввійшла до складу TPF Group, наші дві компанії сформували разом найбільшу в Західній Україні Архітектурно-Інженерну Проектну Організацію до складу якої входять 150 місцевих спеціалістів.

Для отримання додаткової інформації просимо звертатися в офіс архітектурно-інженерної компанії «ТЕ ПЕ ЕФ Україна» за телефоном (032) 261 47 94.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: