За будівництвом Львівської мультифункціональної арени можна спостерігати он-лайн

Інвестор будівництва мультифункціональної арени у Львові компанія United Basketball Investments (UBI) запустила корпоративний сайт, на якому можна спостерігати за процесом будівництва майбутньої арени до Євробаскет-2015 он-лайн (http://www.ubi2015.com.ua/ua/objects/construction/2).

На початок жовтня укладено інвестиційний договір про користування земельною ділянкою з комунальним підприємством, договір затверджений сесією місцевої ради. Проект знаходиться на фінальній стадії проектування (стадія “П”); проводяться роботи з підготовки ділянки до реалізації будівельного проекту; завершується розробка планування території; виконано програму випробування паль. У жовтні - листопаді 2013 планується розгорнути повномасштабні будівельні роботи.

Наразі фактичні інвестиції в проект Львівської мультифункціональної арени склали 6,5 млн. грн. (інвестиції включають витрати компанії на отримання вихідних даних для проектування, виконання проектних робіт, а також підготовчі роботи будівництва), загальна вартість проекту – близько 35 млн. доларів. На сьогоднішній день фінансування будівництва відбувається за рахунок власних коштів компанії.

Нагадаємо, що мультифункціональна спортивно-розважальна арена у Львові зможе прийняти понад 100 видів спорту, при цьому за ніч трансформується зі спортивної арени на концертний або виставковий майданчик. Об'єкт реалізовується відповідно до вимог європейської асоціації баскетболу FIBA. Технічна оснащеність об'єкту дозволить приймати не тільки спортивні чемпіонати європейського рівня, а й розважальні шоу зірок світового масштабу, а також різноманітні ділові заходи (виставки, конгреси тощо).

Довідка про проект

Адреса майданчика: вул. Кульпарківська , 226г

Інвестор: United Basketball Investments

Загальна площа: 24 489 м. кв.

Місткість: 6 000 місць ( для баскетболу ), 6 600 - для концертів ( 4700 – місць для сидіння + 1900 місць у фан-зоні)

Генпідрядник: Альтіс-Холдинг

Поверховість: 5 рівнів

Паркінг: 600 +

Введення проекту в експлуатацію: II квартал 2015

Сума інвестицій: 35 млн. доларів

Довідка про компанію

United Basketball Investments - інвестор і девелопер чотирьох мультифункціональних арен у Києві, Львові, Одесі та Дніпропетровську, які будуються в рамках підготовки України до європейського чемпіонату з баскетболу Євробаскет - 2015.

До II кварталу 2015 компанія планує повністю завершити будівництво чотирьох мультифункціональних арен, інвестувавши близько 200 млн. доларів в об'єкти і розвиток інфраструктури прилеглих до територій.

Проекти реалізуються на основі державно-приватного партнерства, яке передбачає оформлення державного кредиту в розмірі 75% від загальної суми інвестицій, 25% - власні інвестиції компанії. На сьогоднішній день всі фінансові витрати на реалізацію об'єктів здійснюються за рахунок власних коштів компанії.

У липні 2013 року компанія UBI підписала договір про стратегічне партнерство з міжнародною компанією SMG, яка спеціалізується на девелопменті та управлінні спортивно-розважальними об'єктами комерційної нерухомості (236 об'єктів по всьому світу).

Arena_Lviv_day Arena_Lviv_night

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: