Королевська відкрила новий ДБСТ на Львівщині

Za-EKOrozvitok

"Завдання, яке перед нами поставив Президент України Віктор Янукович, щодо забезпечення усіх дітей сімейними формами виховання до 2020 року, будуть виконані у повному обсязі. Окрім цього, ми зробимо все можливе, аби з 2014 року жодна дитина, позбавлена батьківського піклування, не потрапила до інтернатів, адже пріоритетом є виховання підростаючого покоління у сім’ях. Сьогодні на Львівщині ми відкриваємо 847-ий дитячий будинок сімейного типу в Україні, і це ще раз підтверджує успішну реалізацію соціальних ініціатив Президента України».

Про це Міністр соціальної політики України Наталія Королевська заявила сьогодні, 4 жовтня під час відкриття дитячого будинку сімейного типу у селі Домажир Яворівського району на Львівщині, повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Наталія Королевська також відзначила, що в наступному році заплановано відкрити ще 300 ДБСТ: «Це хороша тенденція і ще одне підтвердження того, що соціальні ініціативи Президента України реалізовуються й на рівні місцевої влади», – підсумувала міністр.

Своєю чергою голова Львівської ОДА Віктор Шемчук подякував керівникам місцевої влади за успішну реалізацію проектів, які дарують дітям справжні сім’ї, та наголосив, що завдання Президента України щодо соціального захисту дітей, позбавлених батьківського піклування на Львівщині виконають раніше встановлених термінів.

Також голова ОДА наголосив, що саме завдяки добрим галицьким традиціям меценацтва та благочинності сьогодні відкривається ще один дитячий будинок сімейного типу.

Зазначимо, кошти на будинок зібрано під час благодійного марафону “Подаруй дитині родину”, організованого Львівською обласною державною адміністрацією.

Дитячий будинок сімейного типу в с. Домажир створено на базі діючої прийомної сім’ї Розлуцьких Ігоря та Галини, на спільне виховання та проживання у цю сім’ю влаштовано четверо дітей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: