На Львівщині відбуваються спортивні заходи

В рамках виконання соціальних ініціатив Президента України щодо підвищення соціального захисту пенсіонерів, інвалідів, ветеранів війни та з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку в районних центрах Львівщини та в містах обласного значення відбуваються спортивні заходи. Такі змагання організовують та проводять обласний та міські центри фізичного здоров’я населення „Спорт для всіх”, структурні підрозділи відділів освіти, молоді та спорту райдержадміністрацій, міськвиконкомів міст обласного значення, фізкультурно-спортивні товариства та відомства.

Зокрема на високому організаційному рівні такі заходи відбулися в місті Новий Розділ, де представники старших вікових груп змагалися в міжрайонному турнірі з шахів, міських змаганнях з шашок та провели матчеву зустріч з волейболу серед чоловічих команд ветеранів Нового Роздолу та Жидачева.

Обласні змагання відбулися у місті Стрию під гаслом „Спорт для всіх – радість життя”. 75 спортсменів-ветеранів продемонстрували свою спортивну майстерність у таких видах спорту: волейбол, футбол, шахи та шашки.

Ініціатори та кращі учасники цих заходів були нагороджені грамотами та медалями від організаторів змагань.

Довідково:

З ініціативи Генеральної Асамблеї ООН 1 жовтня кожного року відзначається Міжнародний день людей похилого віку.

Міжнародний день людей похилого віку покликаний привернути увагу світової громадськості до потреб старшого покоління.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: