Ірина Романів зустрілась із американським продюсером

Сьогодні, 7 жовтня, відбулась зустріч заступника голови Львівської ОДА Ірини Романів із американським продюсером Олександром Гутмахером, який є ініціатором проведення багатьох заходів із вшанування пам’яті американської співачки українського походження Квітки Цісик.

Зазначимо, рішенням Верховної Ради України 2013 рік проголошено роком Квітки Цісик з нагоди відзначення 60-річчя від дня народження відомої співачки.

Ірина Романів обговорила з О. Гутмахером заходи, які вже відбулись у Львові, в Києві та інших містах України в рамках відзначення цієї дати.

Також О.Гутмахер повідомив, що заключним заходом із відзначення 60-річчя від дня народження Квітки Цісик буде великий святковий концерт, що відбудеться 3 квітня 2014 року в Палаці «Україна» в Києві. В урочистостях візьме участь чоловік та син співачки, Посол США, також буде презентовано новий диск Квітки Цісик із пісень, що не увійшли у два попередні альбоми.

Окрім того, за словами О. Гутмахера, під час урочистого концерту буде вручено голові Львівської ОДА комп’ютерний момограф, який передадуть в онкологічний центр м. Львова.

«Збір коштів на придбання момографа – це основна мета усіх заходів. Адже саме допомога жінкам, які хворі на рак молочної залози, найкращий спосіб вшанувати пам’ять неперевершеної Квітки Цісик», – сказав американський продюсер.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: