Львівська ОДА звітує про готовність до опалювального сезону

Заклади соціальної сфери Львівської області стовідсотково підготовлені до опалювального сезону, – про це 7 жовтня поінформував під час засідання «за круглим столом» перший заступник голови Львівської облдержадміністрації  Богдан Матолич.

У засіданні взяли участь  представник робочої групи Мінрегіону України Анна  Бєлова, директор департаменту ЖКГ облдержадміністрації Ігор Базарник, заступник  директора департаменту ЖКГ облдержадміністрації Євген Бентковський та ін.

За словами Богдана Матолича, станом на 7 жовтня 2013 року підключені до системи опалювання 505 дошкільних закладів області (100%), 1325 учбових закладів (97%) та 191 лікарня (100%).

«Плановими заходами також передбачена заміна 57 котлів, з них 1 котел з використанням альтернативного палива (дрова) в місті  Турка, також встановлено   38 котлів (100%) в котельнях навчальних закладах області та у котельнях комунальної власності встановлено 19 котлів, а це також 100 %», – підкреслив Б Матолич.»

Перший заступник голови Львівської ОДА  додав, що за інформацією голів районних державних адміністрацій та голів міст обласного значення, роботи з підготовки об’єктів господарського комплексу  області продовжуються, і станом на 30 вересня 2013 року об’єкти теплового господарства підготовлено на 100%, об’єкти водопровідно-каналізаційного господарства на 100,0%, на завершенні об’єкти житлового фонду з підписанням паспортів та актів.

Зазначимо, у червні цього року  питання підготовки до опалювального сезону широко розглядалося на засіданні Уряду, де було прийнято розпорядження «Про підготовку підприємств ПЕК, ЖКГ та об’єктів соціальної сфери до стабільної роботи в осінньо-зимовий період 2013-2014 років, на виконання якого утворено робочу групу під головуванням Віце-прем’єр-міністра України Олександра Вілкула за участю представників центральних органів влади, які задіяні в ході проведення підготовчих робіт.

З метою ефективної координації двічі на місяць проводяться всеукраїнські селекторні наради з регіонами під головуванням Віце-прем’єр-міністра України Олександра Вілкула та Міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадія Темника, на яких розглядаються питання підготовки та стану галузі загалом, надається конкретна допомога з розв’язання проблемних питань.

На сьогодні в Мінрегіоні створено оперативно-диспетчерський штаб, який координує роботу регіонів щодо початку опалювального сезону в цілодобовому режимі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: