Біля майбутньої арени до "Євробаскету-2015" хочуть побудувати офіси для IT-компаній (відео)

У ЛОДА схвалили зміни та доповнення до Обласної програми поводження з твердими побутовими відходами

Міський голова Львова вважає, що біля арени до Євробаскету потрібно збудувати великий офісний комплекс. Ця ділянка пропонувалась на земельних торгах, що відбулись у понеділок. Однак зголосився лише один учасник торгів. Ділянку виставлятимуть повторно на аукціон.

«Біля арени до Євробаскету має бути офісний комплекс. Є наше законодавство, яке визначає, що мають бути конкурентні умови. Подався тільки один інвестор, який має бажання викупити цю ділянку. По закону торги тоді не дійсні. Будемо третій раз оголошувати конкурс. Проста ситуація: сьогодні не так багато є охочих. Це інвестор, який має бельгійське коріння, і має бажання збудувати у Львові потужний офісний комплекс. Це важливо, щоб в галузі ІТ ми мали площі для розміщення нових компаній», - розповів міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, в понеділок під час земельних трогів була продана земельна ділянка несільськогосподарського призначення на вул. Патона, 33а, площею 183 м2. Функціональне призначення землі — для розміщення закладу торгівлі. Стартова ціна лоту становила 224 тис 182 грн. На аукціоні ціна зросла до 280 тис 227 грн. Наступний аукціон планується на середину листопада.

Також на аукціон був виставлений лот на право оренди терміном на 10 років, на земельну ділянку несільськогосподарського призначення, що розташована за адресою: м. Львів, вул. Щирецька – вул. Ряшівська (проектована), площею 4,8282 га. Однак торги визнано такими, що не відбулись, оскільки був заявлений лише один учасник аукціону.

Як повідомив Михайло Бокало, ця ділянка буде виставлена на наступний аукціон.

Ділянка на вул. Щирецькій-Ряшівській знаходиться навпроти майбутньої багатофункціональної спортивної арени, яка буде збудована до Євробаскету 2015 року. Відповідно до закону, якщо наступного разу ніхто не зголоситься, то учасник візьме в оренду ділянку за стартовою ціною.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: