Діток запрошують на безкоштовні майстер-класи

Дні дитячого дозвілля від початкової школи «Політехнік» та King Kross Leopolis. Майстер-класом «Чарівний Пластилін» розпочалася серія жовтневих безкоштовних майстер-класів для дітей від початкової школи «Політехнік-Еколенд» в торгово-розважальному центрі «King Kross Leopolis».

Під керівництвом Зоряни Смик, керівника Еколендівської школи мистецтв Еко-Арт, з цікавістю і старанністю створювали малюнки за допомогою пластиліну як зовсім маленькі, так і старші діти. Особливо активні учасники не зупинялися на одній аплікації.

«Ми будемо робити багато малюнків. Метелика  - для тата, квітку  - для мами. І ще щось для себе», - розповіли брати Маркіян і Нестор, які були присутні від початку до самого кінця майстер-класу.

Дні дитячого дозвілля відбуваються протягом жовтня кожної суботи з 12 до 14 години. Початкова школа «Політехнік-Еколенд» та ТРЦ «King Kross Leopolis» пропонують безкоштовні майстер-класи, під час яких вони можуть розкрити свої творчі, музичні здібності. Малювати, ліпити, співати, бавитися, творити разом закликають організатори події. Реалізувати ці заходи допомагатимуть фахівці з образотворчого мистецтва, музики, психології. У програмі передбачено дитячий міні-концерт і співочий майстер-клас від театру дитячої пісні «Дзвіночок» (12 жовтня), колаж на тему «Барви осені» від школи мистецтв Еко-Арт (19 жовтня) та проведення психологічної гри-тренінгу «Мій настрій» (26 жовтня).

«Сподіваємося, що ці декілька годин жовтневого суботнього дня не лише зроблять вихідні дитини яскравішими, а й будуть корисними і доречними й для її батьків», - заявляють представники початкової школи «Політехнік-Еколенд».

Також в рамках майстер-класів відбувається представлення робіт з конкурсу «Я люблю своє місто», що був організований початковою школою «Політехнік-Еколенд» та Шевченківською районною адміністрацією Львівської міської ради. Відтак діти можуть побачити, як уявляють Львів інші діти, і долучитися самі до створення міста своїх мрій.

Марія Юрків

ecolend2

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: