Садовий нарешті вибрав дві земельні ділянки із семи, запропонованих Шемчуком (відео)

Львівська область має отримати на рекультивацію Грибовицького сміттєзвалища більше 300 мільйонів гривень. Про це на брифінгу повідомив мер Львова Андрій Садовий, повідомляє кореспондент Дивись. Інфо.

Садовий розповів, що був присутнім на сесії обласної ради близько півтори години, привітався із міністром, але усі були заняті питанням сланцевого газу, тому розмов про сміттєзвалище не було.

«З тих семи ділянок, які були запропоновані областю, ми зупинились на трьох ділянках і зараз вступаємо у юридичні перемовини із керівниками тих чи інших рад і хочемо в ідеалі вийти на дві ділянки й на них почати оформляти документи», - сказав Садовий.

Він уточнив, що одна із ділянок знаходиться у Миколаївському районі, а інша – «у ще одному районі, не згадаю зараз якому».

«Ця проблема може бути вирішена тільки за одної умови: коли весь політикум нашої області об’єднається і поставить собі за мету це питання відрегулювати. Якщо будуть їздити і підбурювати людей, то так питання не вирішиться», - сказав Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: