Садовий пояснив, чому у деяких домівках було холодно (відео)

Для житлових будинків у Львові призупинений опалювальний сезон. Про це на брифінгу повідомив мер Львова Андрій Садовий, повідомляє кореспондент Дивись. Інфо.

«Опалювальний сезон призупинено у зв’язку із тим, що погода суттєво піднялась. Якщо буде, то його можна буде відновити. Сьогодні така технічна можливість є», - сказав мер Львова.

Він також додав, що «важливо, щоб люди не переплачували гроші».

«Якщо вдень є температура + 15 градусів, то немає сенсу включати опалення, бо гроші нараховуються кожного дня. Якщо говорити про заклади освіти, то тут ситуація залежить від позиції тої чи іншої школи. Якщо керівник школи чи садочку приймає рішення, щоб опалення було – значить воно там буде», - сказав Андрій Садовий.

Він також розповів, що у Львові у холодні проміжки «були певні, на мою думку, нерозуміння ОСББ і кооперативів й багато з них взагалі відмовились подавати тепло до своїх будинків. Казали, що це ще не на часі, бо ще тепло».

«Але це неправильно, тому що коли температура вночі є нуль чи плюс один, то тепло треба подавати. Тому я попросив керівників районів, щоб вони провели розмови із керівниками ОСББ і кооперативів про те, щоб надалі такого не було. Як тільки буде похолодання, то опалення зразу буде включене», - сказав Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: