У львівських школах проводять профілактику поширення наркоманії серед учнів

Упродовж трьох днів, з 7 до 9 жовтня, Харківський фонд спасіння дітей та підлітків від наркотиків спільно з Львівським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проводять соціальні тренінги для старшокласників Львова.

Заходи відбуваються за підтримки Благодійного фонду Спільного українсько-англійського підприємства ГАЛКА ЛТД та мають на меті зосередити увагу школярів на шкідливості вживання наркотиків та показати переваги здорового способу життя.

Під час тренінгів учні СЗШ № 83, 97, 98 прослухають лекції про руйнівний вплив психотропних речовин на організм людини та життя в цілому, а також матимуть змогу взяти активну участь у дискусії та тренінгових заняттях з протидії наркотиків.

«Проблема наркотизації та захворюваності венеричними хворобами у сучасному суспільстві наочно демонструє нам, що молодь має значні прогалини в знаннях про наркотичні речовини, механізми узалежнення та наслідки їх вживання. Це спонукає до необхідності інтенсифікації профілактичної роботи соціальних служб у цьому напрямку.

Однією з ефективних форм профілактики є лекції і тренінги, адже вони покликані насамперед попередити молодь про загрозу замасковану під розвагу, а також закликати молоде покоління бути свідомими та відповідальними», - розповідає Оксана Рубай, в. о. директора Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Ярослав Альохін

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: