Генплан Стебника на Львівщині оприлюднять ... на електронній пошті

Доступність Генплана Стебника забезпечать після того, як підключать Інтернет

Про це у своїй відповіді на інформаційний запит Східноукраїнського центру громадських ініціатив повідомив виконуючий обов’язки міського голови Стебника Петро Веклюк. Чиновник зазначає, що оскільки на даний час у приміщенні міської ради відсутній Інтернет можливості розмістити документ на сайті органу місцевого самоврядування немає. Водночас, посадовець запевняє, що «інформація стосовно Генерального плану міста буде розміщена на електронній адресі [email protected] Стебницької міської ради, після підключення мережі Інтернет».

«Це біда. Схоже, у міській раді 20-тисячного міста не розуміють відмінності між електронною поштою та веб-сайтом»,-коментує отриманий лист голова Східноукраїнського центру громадських ініціатив. «Нещодавно ми дізналися що Управління архітектури, містобудування та інфраструктурних проектів Львівської ОДА, має намір взяти під свій контроль доступність генпланів для громадян. Сподіваюсь, що в управлінні знайдуть час для того, аби пояснити архітекторам міст області, що означає оприлюднення генплану на веб-сайті міської ради»,- додає громадський активіст.

Східноукраїнський центр громадських ініціатив здійснює діяльність спрямовану на забезпечення доступності генпланів для громадян в рамках проекту «Фінальні кроки до відритих генпланів: експертна та адвокаційна підтримка дій органів влади щодо забезпечення доступності генпланів для громадян України» за підтримки Програми «Верховенство права»Міжнародного Фонду Відродження.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: