ХIII Міжнародний Економічний Форум став доступний на смартфонах з ОС Android та IOS (Apple)

Комп’ютерні технології стали вже невід’ємною частиною суспільного життя кожного українця. Плануючи освітлення та обговорюючи економічних перспективи та шляхи розвитку країни, організатори не змогли лишитись осторонь технологічних інновацій.

Цього року Міжнародний Економічний Форум використає спеціальний мобільний додаток ToEvеntWithFriends для поліпшення та збільшення зручності комунікації між учасниками.

Спеціальний мобільний додаток дасть можливість у будь-який момент подивитись програму форуму, доповідачів, список учасників, призначити зустріч цікавій людині та інше.

У додатку доступний загальний чат форуму  - твітерволл, загальна інформація про форум. Також є можливість купити квиток на поїзд з урахуванням попутників на цей форум.

ToEvеntWithFriends покликаний покращити комунікацію та співпрацю учасників у рамках форуму. Використовувати додаток можна на одній з трьох мов: англійській, українській чи російській.

ToEvеntWithFriends доступний для смартфонів на операційній системі Android та IOS (Apple) в магазинах Google Play та App Store або за посиланнями з сайту www.ToEventWithFriends.com

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: