Шемчук відвідав «Дивосвіт»

Голова Львівської ОДА ознайомився із роботою Навчально-виховного комплексу «Дивосвіт». Раніше тут був лише дитячий садочок, а від початкоу цього навчального року діє ще й початкова школа на 80 учнів, повідомляє прес-служба Львівської ОДА

«На сьогоднішній день ми маємо 50 учнів, – розповідає директор школи Ольга Банах. – Це діти, які ходили до нашого дитячого садочка, а також до першого і другого класу у приміщенні садочку. Зараз вони перейшли до другого і третього класу відповідно. Цьгоріч ми набрали перший клас – це дітки, які вперше зайшли до новозбудованої школи», – додала вона.

Оглянувши умови навчання дітей, Віктор Шемчук зазначив – сьогодні вкрай важливо запроваджувати новий підхід до здобуття знань. І саме такі інновації втілюються у НВК “Дивосвіт”.

“Мені вкрай імпонують такі форми державно-приватного партнерства, коли власники великих торгівельних центрів будують на своїх територіях садочки та навчальні заклади, і у той час, як батьки працюють, їх діти мають змогу здобувати якісну освіту у справді європейських умовах”, – зазначив В.Шемчук.

Окрім цього, голова ЛОДА запевнив, що для підростаючого покоління дуже важливо форма подачі шкільного матеріалу.

“Відверто скажу, я пам’ятаю своє дитинство і вічні плачі, коли батьки ведуть дітей до школи чи до садочка. А сьогодні ми зустрічали маленьких українців, які із посмішками переступають поріг навчальних закладів. І це найважливіший фактор. За такі умови я вдячний Петру Писарчуку і усьому колективу ТВК “Південний”, які зуміли реалізувати не лише вдалий комерційний проект, але й проект для душі”, – підсумував очільник області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: