До пошуків дитини, що впала в отвір каналізаційного люка, залучено 35 рятувальників

За інформацією, що надійшла об 11.23 до чергової служби Головного управління ДСНС України у Львівській області, у м. Львові на вул. Широка, поблизу будинку № 86а (Залізничний район), хлопчик віком приблизно 2,5 роки, впав в отвір каналізаційного колектора, кришка люка якого була ненадійно закріплена. Нещасний випадок стався під час прогулянки дитини у супроводі бабусі.

На місце події оперативно прибули рятувальні підрозділи Головного управління ДСНС України у Львівській області, три карети швидкої медичної допомоги, аварійні бригади ЛМКП «Львівводоканал», працівники міліції та відповідальні посадові особи міста Львова і області. До пошуків дитини залучено 15 працівників ЛМКП «Львівводоканал» (три бригади) та 35 рятувальників (сім пожежно-рятувальних підрозділів).

Рятувальниками перевірено три ділянки колектору загальною довжиною 330 м. Обстеження каналізаційного колектора триває. Відповідно до схеми виходу каналізації на поверхню виставлені чотири пости: на вул. Винниця, Торф’яна, Липинського В. та поблизу 7-ої каналізаційної насосної станції очисних споруд ЛМКП «Львівводоканал».

Станом на 14.00 дитину не знайдено, пошуки продовжуються.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: