ЛОДА і Шемчук «умили руки» від поганих доріг

Сьогодні, 10 жовтня 2013 року,Львівський окружний адміністративний суд припинив розгляд справи за позовом МГО «Молодь за розвиток Львівщини» до ЛОДА та її голови щодо бездіяльності у питанні ремонту доріг в області.

Суд виніс рішення, посилаючись на те, що Богдан Хруставчук не має права протягом року позиватися до ЛОДА, оскільки донедавна працював у цій структурі.

Таке рішення було прийнято незважаючи на те, що відповідачі (ЛОДА)  проігнорували попередню вимогу суду та не подали затребувані документи на доказ того, щоПрограма фінансування робіт, пов’язаних із будівництвом, реконструкцією, ремонтом та утриманням автомобільних доріг на 2013 рік виконується.

За словами керівника МГО «Молодь за розвиток Львівщини» Богдана Хруставчука, в ЛОДА відверто «умили руки» від поганих доріг.

«Ми так і не заговорили про дороги, адже відповідачі, станом на 9 жовтня, не подали документів на своє виправдання, натомість повністю зосередилися на моїй персоні.Такі маневри– це відверте нехтування інтересами громади, яка прагне виконання програми ремонту доріг на Львівщині. На засіданні були присутні активісти, що вже перекривали дороги. Вони на власні очі побачили, якими методами представники ЛОДА уникають відповідальності за бездіяльність», - зазначив Хруставчук.

За його словами, те, що справу залишили без розгляду не є перешкодою руху «За якісні дороги».

«Ми визначимося з подальшими кроками, коли побачимо зміст ухвали, в якій суд має обґрунтувати свої висновки. Наступним кроком може бутияк апеляція, так і повторне звернення до суду», - наголосив Богдан Хруставчук.

Прес-служба МГО “Молодь за розвиток Львівщини”

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: