Прокуратура контролює, чому дитина впала у люк

Прокуратура міста Львова контролює хід розслідування трагічних обставин зникнення дитини, яка впала в каналізаційний колектор. Про це УНН повідомили у прес-службі прокуратури.

За попередніми даними, хлопчик провалився у каналізаційний колодязь, наступивши на неналежно закріплену металеву кришку колектора.

Водночас, за процесуального керівництва прокуратури Залізничного району Львова за фактом службової недбалості посадових осіб ЛМКП "Водоканал", на балансі якого перебуває згаданий колектор, розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 367 КК України.

У разі доведення вини вказаних посадовців, їм загрожує позбавлення волі на строк від 2 до 5 років.

Як повідомлялося, до пошуків хлопчика, який впав у каналізаційний колектор у Львові залучено близько 60 осіб.

Нагадаємо, 10 жовтня о 11:24 до оперативно-диспетчерської служби ДСНС Львівщини надійшло повідомлення про те, що у м. Львові по вул. Широка, 86-88 у каналізаційний колектор потрапив хлопчик, за попередньою інформацією 2011 року народження. Про інцидент повідомила бабуся пропавшого. На місце події за лічені хвилини прибули 3 пожежно-рятувальні відділення, які витягнули із колектора чоловіка, що відправився на пошуки дитини. На даний момент пошуки хлопчика тривають.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: