"Це велика біда", - Садовий про хлопчика, якого шукають

Хлопчика, який впав у каналізаційний колодязь на вул.Широкій біля будинку №86, шукають досі.

До пошуку залучено 15 працівників ЛМКП «Львівводоканал», працює також МНС. На місці перебував міський голова Львова Андрій Садовий. Він зазначив, що треба задіяти всі можливі сили для порятунку дитини.

«Це велика біда. Хоч раз був хтось покараний за крадіжку люка? Не карають, це вважається дрібний злочин. Якби хоч одного зловили, покарали, ніколи б такої біди не було. Тут повністю була вкрадена кришка і корона люка. Щодня є крадіжки. Один люк – це близько 1 тис грн. Треба постійно на це мати гроші.

Ми будемо з’ясовувати всі деталі. Проведемо інвентаризацію кожного люка по Львову. Те, що сталось сьогодні, - це жахливо. Це не підлягає дискусії. Сьогодні треба знайти цю дитину. Безперечно, буде відкрито кримінальне провадження по цьому факту, будуть покарані всі, але зараз основне завдання – шукати дитину. Всі сили Водоканалу кинуті на те, аби знайти дитину», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, на балансі ЛМКП «Львівводоканал» є понад 20 тис. водопровідних та каналізаційних колодязів, накритих люками. Середня ціна нового люка коливається  від 660 до 1500 грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: