У "Львівводоканалі" не знають, чому люк був відкритим

У Львові тривають пошуки дитини, яка провалилася у люк в одному зі спальних районів міста. Рятувальники, а їх більше 50 осіб, обшукали близько 10 люків. Спускалися туди вони у спецодязі і в протигазах. По всій протяжності каналізації

Швидкість води в каналізації 2 метри в секунду, висота - 30 сантиметрів. Дитину могло віднести на 15 кілометрів від місця падіння, тому територію пошуку розширили.

офіційно

Прес -секретар ЛКП " Львівводоканал " Уляна Горбата :

- Чому цей каналізаційний колодязь був відкритий і туди провалилася дитина, я вам відповісти не можу. Це питання цілого службового розслідування , яке , без сумніву , буде проводитися і "Львівводоканал" буде притягнутий до складу спеціальної коміссіі.У нас по місту 20 тисяч водопровідних та каналізаційних колодязів і встежити , де не вистачає люків не просто , хоча і є спеціальні обхідники . Завжди знайдуться люди , які захочуть зняти кришку і здати її на металобрухт. Якщо люк відкритий на дорозі , то про це відразу стає відомо навіть від водіїв , а якщо десь осторонь , тоді складніше.

Зараз все наше керівництво виїхало на місце події , але хлопчика так і не знайшли.

Нагадаємо , сьогодні в 11.23 на вулиці Широкій у люк впав малюк двох з половиною років. Він гуляв разом з бабусею і сестрою.

Джерело: КП

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: