«Шуфлядки пана Стефка» тепер на ТРК «Львів»

Інтерактивна, інтелектуальна та, як називає її сам Стефко – розважально-матеріальна програма повертається на екрани, щоб засипати Львів презентами та хорошим настроєм.

Її називають родзинкою нового телевізійного сезону ТРК «Львів», а галицька аудиторія усе ще пам’ятає старі та добрі «Шуфлядки пана Стефка». Розслабитись після робочого тижня перед екраном телевізора, разом з тим отримати гарний настрій, інтелектуальну поживу та цінні призи – така можливість з’явилась у глядачів ТРК «Львів». Шоумен, бард, сатирик, гуморист та незмінний ведучий «Шуфлядок» Стефко Оробець наголошує:«Ми дуже щедрі на призи, тому кожна людина-глядач зможе подзвонити, відповісти на запитання і таким чином у будний день створити собі свято Миколая».

Така форма спілкування, як у програмі «Шуфлядки пана Стефка» ще більше зближує з глядачем. Недаремно ТРК «Львів» виходить у новому сезоні з слоганом - «Твій Рідний Канал».

В ефірі ТРК «Львів» робити глядачам приємності «Шуфлядки» будуть щоп’ятниці о 20:00 год., відповісти на запитання ведучого можна за телефоном студії: 298 71 91.

Прес-служба ТРК «Львів»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: