Цьогоріч у Львові закрили 465 каналізаційних та водопровідних колодязів

Як повідомили у ЛМКП «Львівводоканал», від початку цього року було повторно закрито 465 каналізаційних колодязів.

«Це щонайменша кількість  люків, які було викрадено від початку цього року, бо їх крадуть майже щоденно. Кришки встановлюємо поліетиленові, чавунні, а також бетонні. У нас на складі постійно є люки. І якщо надходить інформація по крадіжку, то наші служби виїжджають на місце і закривають відкриті колодязі.

У минулий вівторок ми замовили ще 100 люків, які зараз в дорозі від фірми-виробника. Ми постійно поповнюємо наш запас. На сьогодні до нас надійшло 9 дзвінків щодо викрадених люків, які належать нам. Наші служби працюють над закриттям відкритих колодязів», - зазначили у ЛМКП «Львівводоканал».

За фактами крадіжок ЛМКП «Львівводоканал» звертається у міліцію.

«За нашою інформацією, у квітні по гарячих слідах після нашого звернення за крадіжку люків були затримані двоє безробітних, батько та син. У них вилучили 6 люків, які вони вкрали на вул.Пасічній», - зазначили у ЛМКП «Львівводоканал».

Нагадаємо, на балансі ЛМКП «Львівводоканал» є понад 20 тис. водопровідних та каналізаційних колодязів, накритих люками. Середня ціна нового люка коливається  від 660 до 1500 грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: