У театрі Заньковецької відбудеться мистецький проект «Відчинилося життя»

У Львові парки оброблятимуть від кліщів
Міське управління екології закликає мешканців утриматись від відвідування парків імені Папи Римського Івана-Павла ІІ, Погулянки, «Залізна Вода», «Стрийський», «Левандівський» та «Високий Замок» упродовж кількох днів – у зв’язку з проведенням акарицидної обробки, з метою мінімізації укусів кліщів

Згідно з дорученням голови Львівської обласної державної адміністрації Віктора Шемчука від 3 жовтня 2013 року №117.0.6-13 14 жовтня у приміщенні Національного театру імені Марії Заньковецької відбудеться концерт в рамках мистецького проекту «Відчинилося життя», співорганізаторами якого є Національний театр імені Марії Заньковецької, зокрема його оркестр під керівництвом заслуженого артиста України Богдана Мочурада – переможця конкурсу «Благодійна Україна 2012» в номінації «Інновації в благодійності», та виконавчий директор Львівського обласного осередку ВГО «Українська спілка інвалідів – УСІ», радник голови Львівської обласної державної адміністрації, громадський діяч Оксана Потимко.

Глядачі отримають змогу побачити нову концертну програму за участю незрячих вокалістів з Полтави, Житомира, Вінниці, Сімферополя, Рівного, Мукачево, Тернополя, Луцька, Львова – фіналістів та переможців телешоу «Народна зірка» та «Україна має таланти», скрипаля-віртуоза Олександра Божика, заслуженої артистки України Лесі Горової.

Концерт проводиться за фінансової підтримки Департаменту культури, національностей і релігії та Департаменту соціального захисту населення Львівської облдержадміністрації. До організації концерту долучилися: Ротарі-клуб «Львів – леополіс», ПАТ ЛКФ «Світоч».

Щирість, чуттєвість, воля, сила - все це створить легкий настрій та неймовірну атмосферу прекрасної теплої літньої ночі. Цей вечір буде сповнений чудес, надзвичайних мелодій, дивовижних і магічних звуків, які відкриють нові світи та запросять у інший вимір - музики та голосу. Адже коли співає душа, то світ завмирає і чекає на кожну ноту, як на народження нової зірки. «Відчинилося життя» - концерт, який творитиме у вашій уяві новий всесвіт.

Що може бути прекраснішим за музику, яка збурює і провокує емоції душі?

Початок концерту - о 18.00, вхід за запрошеннями.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: