У Турківському районі збудують готель на 250 місць

11 жовтня у Львівській обласній раді голова Комітету Верховної Ради України у справах пенсіонерів, ветеранів та інвалідів Валерій Сушкевич провів нараду з виконання робіт у Західному  реабілітаційно-спортивному центрі Національного комітету спорту інвалідів України, будівництво якого  триває у селі Верхньому Турківського району. У нараді взяли участь проектанти, виконавці робіт, депутат Львівської обласної ради п’ятого скликання Ярослав Грибальський.

Як зазначалося під час наради, до кінця року у Центрі буде завершено будівництво готелю на 250 місць. Тут уже експлуатується біатлонна траса, яка має сертифікат найвищого рівня. Уже сьогодні на цій трасі можна проводити олімпійські змагання. Вона розглядається як один із об’єктів перспективної зимової Олімпіади - 2022.

Нагадаємо, що Львівська обласна рада від початку заснування  Західного  реабілітаційно-спортивного центру Національного комітету спорту інвалідів України, постійно надавала сприяння у його створенні.

Під час сьогоднішнього перебування на Львівщині Валерій Сушкевич також протестував новий трамвай, виготовлений на львівському заводі „Електрон”. У Львові народному депутатові  представили український трамвай, якому за деякими показниками немає рівних у Європі. А найважливіше те, що цим трамваєм люди з інвалідністю можуть користуватися без сторонньої допомоги, тобто почувати себе повноцінними громадянами. Валерій Сушкевич, як голова Комітету Верховної Ради України, зацікавлений, щоб такі трамваї курсували і в інших містах України.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: