Грузія ніколи не забуде підтримку українців у важкий період, - міністр (відео)

«Пані та панове, дорогі гості та учасники, дорогі друзі! Для мене велика честь взяти участь у цьому міжнародному економічному форумі і бути серед друзів, серед головних політичних та економічних представників. Також великим задоволенням є знаходитися в чудовому місті Трускавець, у Львівській області, яка є одним з найпрекрасніших куточків не лише Європи, а й цілого світу. Грузія та Україна – це дві європейські держави, зі схожими нелегкими завданнями та однаковими цілями на майбутнє».

Про це під час Міжнародного економічного форуму у Трускавці сказав міністр з європейської та євроатлантичної інтеграції Грузії Алекс Петрашвілі, повідомляє кореспондент Дивись. Інфо.

«Варто згадати про те, що наші історичний та культурний шляхи сягають тисячоліть. Сьогодні ми маємо тісні економічні та культурні зв’язки та спільно розвиваються. Ми, грузини, ніколи не забудемо підтримку українців у важкий, але такий важливий період у житті грузинського суспільства. Глобалізація світової економіки вимагає тісніших економічних зв’язків між країнами», - сказав міністр.

Він додав, що Європейський союз залишається класичною моделлю для успішної регіональної інтеграції, яка позитивно впливає на економічний розвиток країн-учасників ЄС та країн-сусідів.

«Сьогодні ми є свідками значних змін у нашому регіоні разом із поступовою інтеграцією з ЄС. Грузія та Україна беруть активну участь у цьому процесі а також є безпосередніми учасниками тих процесів, які відбуваються в країнах Східного партнерства. Ми переконані, що приналежність до ЄС допоможе нашим країнам створити демократичні інституції, утвердити свободу та захистити права громадян на високому рівні», - сказав міністр.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: