Вілкул в Трускавці ознайомився з проектом індустріального парку в Рясне-2

В рамках Форуму віце-прем'єр-міністр України Олександр Вілкул оглянув стенд Львова та ознайомився з проектом будівництва індустріального парку в Рясне-2.

«В рамках Форуму Львів має свій стенд, де ми презентуємо проект індустріального парку в Рясне-2. Є спеціальний ролик, банери, роздаткові матеріали. Після офіційного відкриття Форуму з проектом також ознайомився Олександр Вілкул. Міський голова Львова презентував віце-прем’є-міністру України проект будівництва ІТ-парку. Як зазначив Олександр Вілкул, ІТ та індустріальні парки – це саме той шлях розвитку, яким потрібно йти», - розповів Сергій Кіраль, начальник управління зовнішньоекономічних відносин та інвестицій.

Участь у Форумі беруть майже 600 учасників з різних країн світу. Вітальні промови з нагоди відкриття Форуму виголосили віце-прем’є-міністр України Олександр Вілкул, заступник міністра економіки Польщі Анджей Диха, міністр з європейської та євроатлантичної інтеграції Грузії Алекс Петрашвілі, голова Львівської обласної державної адміністрації Віктор Шемчук, голова Львівської обласної ради Петро Колодій, міський голова Львова Андрій Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: