Львівська облрада забезпечить житлом 19 дітей-сиріт (фото)

Кошти на придбання нерухомого майна для проживання вищезазначеної категорії дітей надасть Львівська обласна рада, реалізовуючи програму «Про фінансування Регіональної програми забезпечення житлом дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, у Львівській області на 2013-2015 роки».

 Питання про виділення коштів для придбання чи реконструкції житла для дітей порушили сьогодні, 16 жовтня, представники районних адміністрацій під час наради, яку провів голова комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності обласної ради Львівської обласної ради Ярослав Качмарик.

Варто відзначити, що Львівська обласна рада співфінансуватиме придбання чи реконструкцію житла для дітей вказаної вище категорії. Адже  частково кошти будуть виділені і з місцевих бюджетів – на рівні сіл, селищ і районів.

За словами Ярослава Качмарика, загалом у Львівській області є 217 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які потребують житла. 19 з них завдяки реалізації програми «Про фінансування Регіональної програми забезпечення житлом дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, у Львівській області на 2013-2015 роки» отримують свої помешкання ще у 2013 році.

Окрім того, голова комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності обласної ради Львівської обласної ради зауважив, що Львівська обласна рада звернеться до Верховної Ради України, а також до профільного міністерства Кабінету міністрів України про закладення до Державного бюджету на 2014 рік коштів, необхідних для вирішення житлових питань дітей сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

 

_DSC0133 _DSC0134 _DSC0135

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: