П'ятак взяв участь у відкритті 23-ого Ярмарку кар'єри

Цього року в рамках проведення Дня професійного самовизначення у Львівському Палаці мистецтв проходив 23-ій Ярмарок кар'єри та День відкритих дверей навчальних закладів. Такі заходи це чудова нагода для працедавців – дібрати потрібних працівників, для безробітних – знайти роботу, для студентів – вивчити пропозиції ринку праці. Окрім того, для школярів відкривається можливість ознайомитись із переліком навчальних закладів і з умовами вступу та вибрати навчальний заклад, у якому вони здобуватимуть собі майбутні професії.

На відкриття Ярмарку кар'єри прибув заступник голови Львівської обласної ради Валерій П'ятак. У своєму виступі Валерій П'ятак відзначив високий рівень проведення заходів до Дня професійного самовизначення. Зокрема, заступник голови облради наголосив: "З кожним роком Ярмарок кар'єри модернізується і проходить якісніше та більш організовано. Я вже встиг ознайомитись із пропозиціями роботодавців, які сьогодні присутні на Ярмарку і мені приємно, що я бачу серед них відомі установи та підприємства. Багато працедавців пропонують пошуковцям роботу за кордоном. І це шанс для молодих людей, які володіють іноземними мовами та комп'ютерними технологіями. В цьому є позитив, адже, отримавши досвід роботи за межами України, ці люди згодом зможуть використати його і на українському ринку. Зауважу, що праця містить дві складові. Перша – це держава і суспільство, які творять умови для реалізації та самовираження громадян. Цей процес відбувається через освіту, через законодавчу базу, через інвестиційний клімат. А друга і найголовніша складова – це бажання працювати, бажання розвивати свої здібності, реалізовувати можливості та досягати результатів".

На завершення заступник голови облради Валерій П'ятак побажав усім присутнім успіхів, натхнення до праці, нескінченної ділової енергії та нових досягнень і здобутків.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: