Пекарчук каже, що інтеграція податкової і митної служб збільшила надходження до місцевих бюджетів області на 52 млн гривень

Від березня 2013 року податкові і митні органи спільно працюють в складі Міністерства доходів і зборів. Про переваги, які отримали від об’єднання двох служб представники бізнесу та громадяни, розповів на прес-конфренції начальник Головного управління Міндоходів у Львівській області Віталій Пекарчук.  

Про це повідомляє кореспондент Дивись. Інфо.

Віталій Пекарчук розповів про зниження податку на прибуток до 19% (23% у 2011 році – Ред.). Також планується її зниження до 16%.

Помітним є зміни щодо відшкодування податку на додану вартість.

«Свою ефективність довела система автоматичного відшкодування ПДВ. Зокрема, за дев’ять місяців відшкодування зросло на 60 млн. гривень», ­ – сказав він.

Крім того Пекарчук розповів про запровадження методів електронного контролю, завдяки якій упродовж січня-вересня цього року кількість планованих перевірок підприємств зменшено майже вдвічі.

За його словами,  інтеграція податкової і митної служб збільшила надходження коштів до місцевих бюджетів Львівщини.

«У січні-вересні 2013 року до місцевих бюджетів області надійшло 2 777, 6 млн. гривень, що на 52 млн. гривень більше, ніж за поточний період минулого року», ­- резюмував він.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: