Львівські школярі позмагаються у інформаційних технологіях

19 жовтня стартує міська учнівська Олімпіада з інформаційних технологій «Lviv CSIT». Метою проведення Олімпіади є підвищення рівня знань, розвиток умінь та удосконалення навичок школярів у сфері інформаційних технологій. Змагання проводяться Інститутом комп’ютерних наук та інформаційних технологій Національного університету «Львівська політехніка за ініціативи управління освіти Львівської міської ради» і за підтримки партнерів та спонсорів.

«Львів є одним з лідируючих міст України у галузі інформаційних технологій. Хотілося, щоб наше лідерство мало новий імпульс, власне ІТ олімпіада це поштовх, можливість для мудрих дітей показати свої знання та обмінятись ними з іншими. Ми максимально підтримуємо, максимально сприяємо такому розвитку, тому що багато хто очікує від Львова нових підходів. Ми європейське місто і маємо показати високий рівень та якісний приклад для інших міст України», - зазначив Андрій Садовий, міський голова Львова.

Нагадаємо, Олімпіада буде проходити у 3 етапи:

19 жовтня змагання відбудуться  дистанційно через онлайн-систему тестування ejudge на сайті http://ejudge.lp.edu.ua/cgi-bin/new-register?contest_id=8.

26 жовтня другий етап пройде у приміщенні Інформаційно-навчального комп’ютерного комплексу Національного університету «Львівська політехніка».

У квітні 2014 року відбудеться ІІІ етап Олімпіади - конкурс творчих робіт.

Міську Олімпіаду з ІТ місто проводить спільно з НУ «Львівська політехніка» та з залученням ІТ-кластеру.

Ярослав Альохін

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: